Lysrør fases ut

Lysrør fases ut - Viken Tekniske

EU har vedtatt å fase ut flere typer lysrør som er vanlige å bruke både hjemme og på arbeidsplasser. Lysrørene EU faser ut inneholder kvikksølv, og i løpet av 2023 ble det forbudt å selge nye lysrør av disse typene i EU/EØS-landene.

Å bytte til LED kan gi en økonomisk fordel for både privatpersoner og bedrifter, LED-teknologi er nemlig kjent for sin høye energieffektivitet og lange levetid, som igjen kan føre til betydelige besparelser på strømregningen. Investeringen i LED-armaturer betaler seg ofte raskt inn, takket være lavere driftskostnader og redusert vedlikehold.

For de som vurderer å bytte til LED, tilbyr vi vår ekspertise for å hjelpe deg med valg av de beste løsningene, og gi en nærmere beregning. Alle bygg er forskjellig og har forskjellig behov, kontakt oss idag for en hyggelig befaring og et pristilbud tilpasset deres behov!

Ved å skifte ut gamle halogen lamper til nye LED lamper vil man oppnå lavere strømutgifter og ansatte vil en langt mer behagelig arbeidsplass.
– Philip Ekholt, Serviceleder Næring, Viken Tekniske

Dette er blant noe av det vi kan levere: 

  • Vi leverer LED-armatuer med god IP-grad som passer ypperlig til parkeringskjellere, tekniske rom eller boder. Vi kan også levere med innebygd bevegelsessensor for optimal besparelse!

  • LED-panel 60×60 er sidebelyst med opal eller mikroprismatisk optikk som gir et mykt og behagelig lys med lav blendingsfaktor.
  • Runde LED-panel med stort bruksområde kan erstatte tradisjonelle «bøttelamper». Disse kan felles inn i gips, eller monteres i himlingsplater.
  • Nedhengte LED-armaturer gir et stilrent uttrykk. Lineære armaturer i forskjellige lengder som passer perfekt over arbeidsplasser eller i større kontorlandskap.