Tjenester > Elektro > Elbil-lader

Elbil-lader

I en tid der bærekraft og miljø er avgjørende forstår vi i Viken Teksniske behovet for effektive løsninger. Vi er stolte av å tilby toppmoderne elbillader til hjemmet – en nøkkel til en enklere og mer miljøvennlig hverdag.

Lurer du på pris på elbillader? Vi har konkurransedyktige priser på både elbillader, og montering, slik at du kan gjøre en miljøvennlig investering til ditt hjem. Vår ekspertise sikrer at du får en pålitelig og sikker ladestasjon – uten skjulte kostnader.

Vi tilbyr planlegging, montasje, drift og vedlikehold av markedets beste ladeløsninger for forskjellige typer anlegg. Ta kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud!

Ta kontakt i dag!

Produkter

Zaptec

Viken Tekniske er stolt partner av Zaptec AS

Zaptec GO er en smart ladestasjon beregnet for privat garasje, eller biloppstillingsplass. Den gir frihet til å lade når det passer for deg. Zaptec GO er designet med tanke på brukervennlighet, og den er tilkoblet internett via WiFi og 4G. Zaptec GO mottar automatisk jevnlige oppdateringer, som gjør den smartere og bedre over tid.

Med en kapasitet på opptil 22kW kan Zaptec gi en kjørelengde på omtrent 100km etter bare en times lading. Den gjør det mulig å lade 10 ganger raskere enn med en vanlig stikkontakt. Produktet kombinerer skandinavisk design med norsk teknologi, og er utviklet og designet på vestkysten av Norge.

Kilde: Zaptec.com/no

Elbillader fra Future Home - kilde Future Home

Future Home

Future Home er en sikker elbil-lader produsert i Norge, designet for effektiv hjemmelading av alle typer elbiler. Elbilladeren kan enkelt kobles til FutureHome-plattformen, noe som lar deg som kunde styre og følge med på hjemmets strømforbruk. Futurehome Charge har opptil 22 kW ladeeffekt, én- og trefase-lading, lastbalansering, Bluetooth for konfigurering, og WiFi-, – og ZigBee-tilkobling for smartstyring.

Kobles laderen mot Futurehomes system for smart strømstyring, via produktet Strømkontroll, kan du som kunde også få dynamisk last- og fasebalansering mot resten av hjemmet. Dette betyr at systemet holder oversikt over strømforbruket i husstanden og automatisk regulerer ladehastigheten for å unngå overbelastning. Spotpris algoritmer sørger for at bilen lades når prisene er lavest.

Om elbilladeren kombineres med Strømkontroll har du også mulighet til å søke om Enova støtte, hvorav 35% av utstyr og installasjonsutgifter dekkes ved innvilget søknad.