Tjenester > Elektro > Varme

Varme

Enten du ser etter effektiv oppvarming til ditt hjem eller til din bedrift har vi løsninger som kan passe for deg. Vi har lang erfaring med å gi råd innen valg av varmekilde, og har et bedt utvalg av alt fra moderne panelovner og elektrisk varme, til energieffektive varmepumper og vannbåren varme. Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan booke en uforpliktende befaring av ditt prosjekt.

Kontakt oss i dag!

Panelovner

Er du på jakt etter en god oppvarmingskilde som krever enkel installasjon? Kanskje du har mindre rom eller arealer du ønsker å varme opp raskt? Da kan panelovner være noe for deg. Panelovner kan både monteres på veggen, og det finnes modeller som plasseres på gulvet. De veggmonterte løsningen kan være med på å spare verdifull gulvplass. Mange nyere modeller kommer også med innebygde smart termostater og programmeringsmuligheter som kan gi presis temperaturkontroll og energibesparing.

Visste du at?

Varmekabler kan installeres under nesten alle typer gulv, inkludert, tre, fliser og laminat, noe som gjør det til et fleksibelt valg. Vi kan også legge varmekabler på gammel flis om du vurderer å flislegge en gang eller et baderom på nytt.

ELEKTRISK GULVVARME

Gulvvarme er en populær løsning for oppvarming av boliger. Varmekabler eller varmefolie installeres under gulvflaten og skaper en behagelig og lun temperatur i rommet. Vi skal se på noen av fordelene ved å velge varmekabler til din bolig.

Kostnadseffektivitet: Gulvvarme er kjent for høy energieffektivitet. Varmen som genereres nær bakken stiger naturlig oppover, noe som reduserer behovet for annen varmeproduksjon, og dermed er med på å redusere strømbruket. Dette kan resultere i lavere strømregninger.

Økt komfort: Gulvvarme er med på å eliminere kalde punkter i gulvet i boligen, og gir en mer behagelig og jevn oppvarming

Boligens verdi: Gulvvarme i boligen din vil øke boligens markedsverdi, da dette er en etterspurt kvalitet for mange boligkjøpere.

Varmepumpe OG VANNBÅREN VARME

I dag ønsker mange seg en varmepumpe. Dette har blitt en investering for de som gjerne ønsker seg lavere energikostnader, bedre komfort i hjemmet og fokus på bærekraft. Vi i Viken Tekniske både leverer og monterer varmepumper av høy kvalitet til en god pris. Vi leverer både luft/vann og væske/vann varmepumper. Sistnevnte benytter energibrønner for å ta ut energi. 

Fordelene med å velge en varmepumpe:

Reduserte energiutgifter – varmepumper er kjent for sin effektivitet ved å bruke mindre energi for å produsere varme, noe som vil føre til besparelser på strømregningen.

Økt komfort – varmepumper har evnen til å både varme opp og kjøle ned hjemmet ditt, slik at du har et behagelig inneklima året rundt med bare et tastetrykk.

Miljøvennlig – Varmepumpen bidrar til lavere CO2-utslipp og er med på å bidra til en bærekraftig fremtid.

Levetiden – Varmepumpene er designet for å vare lenge, noe som betyr en langvarig investering i ditt hjem.

Ønsker du å vite mer om vannbåren varme, klikk her.

Bergvarmepumpe

Varmefolie

Lurer du på om du skal velge varmefolie eller varmekabler? Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å se nærmere på hvilken løsning som kan passe ditt prosjekt.

Den største forskjellen på varmefolie og varmekabler er måten de distribuerer varme på, og deres installasjonsmetoder, som igjen kan være med på å påvirke oppvarmingens jevnhet og intensitet.