OBS! Denne siden er under ombygging, takk for din tålmodiget!

Varme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Kontakt oss i dag!

Visste du at?

Varmekabler kan installeres under nesten alle typer gulv, inkludert, tre, fliser og laminat, noe som gjør det til et fleksibelt valg. Vi kan også legge varmekabler på gammel flis om du vurderer å flislegge en gang eller et baderom på nytt.

Gulvvarme

Gulvvarme er en populær løsning for oppvarming av boliger. Varmekablene installeres under gulvflaten og skaper en behagelig og lun temperatur i rommet. Vi skal se på noen av fordelene ved å velge varmekabler til din bolig.

Kostnadseffektivitet: Gulvvarme er kjent for høy energieffektivitet. Varmen som genereres nær bakken stiger naturlig oppover, noe som reduserer behovet for annen varmeproduksjon, og dermed er med på å redusere strømbruket. Dette kan resultere i lavere strømregninger.

Økt komfort: Gulvvarme er med på å eliminere kalde punkter i gulvet i boligen, og gir en mer behagelig og jevn oppvarming

Boligens verdi: gulvvarme i boligen din kan være med på å øke boligens markedsverdi, da dette er en tiltalende funksjon for mange boligkjøpere.

Varmepumpe

I dag ønsker mange seg en varmepumpe. Dette har blitt en investering for de som gjerne ønsker seg lavere energikostnader, bedre komfort i hjemmet og fokus på bærekraft. Vi i Viken tekniske både leverer og monterer varmepumper av høy kvalitet til en god pris. La oss ta en nærmere titt på hvorfor en varmepumpe er en smart investering.

Fordelene med å velge en varmepumpe:

  • Du kan redusere energiutgifter – varmepumper er ofte kjent for sin effektivitet ved å bruke mindre energi for å produsere varme, noe som kan føre til besparelser på strømregningen.
  • Økt komfort – varmepumper har evnen til å både varme opp og kjøle ned hjemmet ditt, slik at du har et behagelig inneklima året rundt med bare et tastetrykk.
  • Miljøvennlig – Varmepumpen bidrar til lavere CO2-utslipp
  • Levetiden – Varmepumpene er designet for å vare lenge, noe som betyr en langvarig investering i ditt hjem.
Upload Image...