Tjenester > Elektro > Belysning

Belysning

Belysning spiller en stor rolle når det kommer til å forme atmosfæren og følelsen i hjemmet ditt, både inne og ute. Ved å velge og plassere belysning med omhu, kan et vanlig rom omdannes til et varmt, innbydende og personlig sted. Her handler det om å finne den rette balansen, og bruke belysningen til å forme din egen stil.

Med over 30 års erfaring fra bransjen, har vi prosjektledere og elektrikere som har både kunnskap og ekspertise innen belysning. Vi forstår hvordan lys kan forvandle et hjem, skape stemning og reflektere din personlighet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring av ditt prosjekt.

Ta kontakt i dag!

Visste du at?

LED konverterer en større andel av energien de bruker til lys, i motsetning til tradisjonelle lyskilder som omformer mye av energien til varme? Dette betyr at LED trenger mindre energi for å produsere samme mengde lys, som også gjør at dette valget er mer energieffektivt.

Hvorfor led-lys?

Valg av LED-lys kan være en smart investering for ethvert hjem eller arbeidssted, takket være dens mange fordeler over tradisjonelle lyskilder. En av de største fordelene med LED-belysning er at pærene kan lyse i tusenvis av timer. Dette betyr mindre vedlikehold og færre utskiftninger. Videre er også LED-løsninger ofte dimbare, som også kan gi større muligheter for å sette ulike stemninger i rommet. LED kan også leveres med RGB eller fargeskift.

LED-belysning er bærekraftig og energieffektivt, noe som gjør dette til et godt alternativ for både for hjemmet, men også bedrifter. Her kan man spare betydelige summer, samt redusere karbonfotavtrykket.

belysning for næring

  • LED-panel 60×60: Sidebelyst med opal eller mikroprismatisk optikk som gir et mykt og behagelig lys med lav blendingsfaktor
  • Runde Led-panel: stort bruksområde som kan erstatte tradisjonelle «bøttelamper». Disse kan felles inn i gips eller monteres i himlingsplater
  • Nedhengte LED-armaturer: Dette gir et stilrent utrykk i for eksempel et åpent kontorlandskap. Lineære armaturer i forskjellige lenger som passer perfekt over arbeidsplasser eller i et større kontorlandskap.
  • Moderne belysning: Moderne utenpåliggende, runde LED-armaturer passer fint i bodarealer, eller tilpasset som miljøbelysning. Kan også leveres med innebygd bevegelsessensor som kan være med å øke bruksområdet.
  • Belysning for lager: Vi leverer LED-armaturer med god IP-grad som passer ypperlig til parkeringskjellere, tekniske rom eller boder. Vi kan også levere med innebygd bevegelsessensor for optimal besparelse.
  • Bytt ut gamle lamper: Ved å skrifte gamle halogenlamper til nye LED-lamper vil man oppnå lavere strømutgifter og ansatte vil få en langt mer behagelig arbeidsplass.
  • Praktisk belysning: Alle bygg er forskjellig og har forskjellige behov. Vi kan levere praktisk belysning tilpasset ditt prosjekt.
Viken Tekniske kan hjelpe deg med belysning til større prosjekter. Foto: Light House/lhc.no

Foto: Light House/lhc.no

Viken Tekniske kan hjelpe deg med belysning til lagerbygg. Foto: Light House/lhc.no

Foto: Light House/lhc.no

referanseprosjekter

Viken Tekniske har montert belysning i bolig

Litt annen type belysning med uplight på spilevegg og ledskinner i vinduer og hyller.

Enebolig / Østlandet
Viken Tekniske har montert belysning for Smart Hotel i Oslo

Effektbelysning i spisesal, resepsjon og lobby for hotell.

SmartHotel / Oslo
Viken Tekniske har montert belysning for Smart Hotel i Oslo

Effektbelysning i spisesal, resepsjon og lobby for hotell.

SmartHotel / Oslo